Land Rover Defender

Jaren voordat we ons bedrijf Leeuwenkamp4x4 oprichtten, had de Land Rover Defender ons hart al gestolen. De veelzijdigheid van de auto is wat ons het meest aanspreekt. Een Defender rijdt net zo natuurlijk door de Afrikaanse savanne als door de grootste winkelstraten van Europa. De Britse eigenwijsheid, en het rotsvaste vertrouwen van Land Rover om altijd hun eigen pad te kiezen, inspireert ons. Wij werken graag op dezelfde manier. We gaan onze eigen weg en geven niet snel op.

Elk onderdeel van onze LK-familie is uniek, elke auto heeft karakteristieke eigenschappen en een persoonlijk verhaal. Onze handgemaakte Defenders zijn vanaf het chassis zorgvuldig in elkaar gezet met liefde en meer dan 20 jaar ervaring.

Het rijden in een LK Defender is een onvergetelijke, unieke ervaring. Maar er is één ding zeker, er is niemand ter wereld met dezelfde auto.

We kunnen het blijven hebben over onze passie, maar het beste is het om het zelf te ervaren. Lees de verhalen hieronder en maak kennis met de LK-familie.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram