ambacht en 
vakmanschap
Na meer dan 20 jaar ons volledig te hebben gestort op het bouwen, restaureren en rijden van Land Rovers, Range Rovers en andere 4x4’s, kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij bij Leeuwenkamp 4x4’s ademen. We gaan er mee naar bed en staan er de volgende dag, met een glimlach, weer mee op. Dat komt simpelweg omdat we helemaal gek zijn van deze iconische auto’s, die allemaal hun eigen verhaal hebben. En wij doen niets liever dan het vertellen van al die verhalen.
"EEN DEFENDER IS VOOR HET LEVEN"
Iedereen die een Defender rijdt weet, in deze auto’s val je op. De grote, robuuste wagens maken indruk waar je ook heen gaat. Hetzelfde geldt voor het rijden van en Defender. De auto is veeleisend, en vereist net als een raspaard wat gewenning. Maar ben je eenmaal een met de Defender, dan brengt hij je moeiteloos van Parijs naar Moskou.
HET HART VAN LEEUWENKAMP
Ondanks dat er inmiddels vanuit heel Europa interesse is in onze Defenders en Range Rovers, opereren we nog gewoon vanuit Purmerend. Op een steenworp afstand van daar waar het allemaal ooit begon sleutelen wij nog steeds met een team van vakmannen aan nieuwe en oude auto’s. Kom gerust eens langs in onze showroom en werkplaats om te zien waar wij nu mee bezig zijn.
Neem contact op
onze defenders
Huidig aanbod
nieuwsbrief
Voor het laatste nieuws over 4x4’s, speciale edities en ander Land Rover nieuws abonneer je je nu op onze nieuwsbrief!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram