DE LEEUWENKAMP
4X4 FAMILIE
Het is niet voor niks dat de volgende generatie Leeuwenkamp staat te trappelen om het stokje over te nemen en dit familiebedrijf verder op de kaart te zetten. Land Rover zit in ons bloed, al veel langer dan de 20 jaar dat dit bedrijf bestaat.

Het is voor ons belangrijk om omringd te zijn door mensen die net zo gek zijn van Land Rover als wij. Gelukkig hebben we een team om ons heen van vakmensen waarmee we met veel passie werken aan de unieke Land Rover Defenders en Range Rover Classics.

Onze werkplaats is onze trots, kom gerust een keer langs om te kijken waar we allemaal mee bezig zijn.

ONZE PASSIE
Auto’s, en Land Rovers in het bijzonder, zijn al jarenlang onze passie. Zelfs voordat we ons bedrijf oprichtten.

Door de jaren heen hebben we zo’n speciale band opgebouwd met deze buitengewone wagens, dat we van elk moertje en boutje weten waar het hoort en waar het voor dient. Deze obsessie voor Land Rover delen we met onze vakmensen in de garage. Bij ons wordt iedereen er gelukkig van om vintage Defenders en Range Rovers te restaureren naar de originele staat of ze om te bouwen naar nieuwe bijzondere nieuwe edities.
Maak kennis met onze unieke Defenders
meten is weten
Zoals elke echte autoliefhebber weet, verdient iedere klassieke auto een eigen aanpak. Door de jaren heen hebben wij de nodige aparte wagens en wensen gezien. Zo snel breng je ons niet meer van de kook tegenwoordig. Wij hebben een passende oplossing voor zo goed als alle verzoeken, en zorgen er met liefde voor dat iedereen met een glimlach onze werkplaats uit rijdt.

Kennis, oog voor detail en het respect voor Land Rover zijn de bouwstenen van ons bedrijf.
Neem contact op
nieuwsbrief
Voor het laatste nieuws over 4x4’s, speciale edities en ander Land Rover nieuws abonneer je je nu op onze nieuwsbrief!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram