Range Rover Classic
On request
1976 Masai Red
RRC002

Naast Land Rover Defenders, hebben Range Rover (Classics) een speciale plek in ons hart. Toen we de kans hadden om 18 vintage Range Rover Classics te kopen in Italië, hebben we dan ook geen moment getwijfeld. We zijn er in no-time naartoe gereden, en nu staan ze alle 18 buiten onze showroom in Purmerend te wachten om opgeknapt te worden.

Als Land Rover specialist kunnen we niet wachten om ze op te knappen en bij te dragen aan het erfgoed van Land Rover.

Dat gaat nog een aardige klus worden, gezien de (zeer) slechte staat van de wagens op dit moment. Toch gaan we graag de uitdaging aan om deze schitterende auto’s weer terug te brengen naar hun originele staat. Begin 2019 zijn we begonnen met het restaureren van de eerste auto’s, en in de loop van het jaar zullen we ze gaan opleveren.

Een leuk feitje is dat we een aantal van deze Range Rovers om gaan bouwen naar volledige elektrische auto’s!

Heeft u interesse in een van de projecten waar we momenteel mee bezig zijn, of heeft u een specifieke wensenlijst? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Base vehicle specifications

Name
Range Rover Classic
Type
1976 Masai Red
Model
RRC002
Fuel
Petrol

Performance

Fuel
Petrol

Exterior

Interior

Load More
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram