Restauratie Range Rover Classics

Na heel Europa te zijn door gereisd op zoek naar Range Rover Classics om te restaureren, zijn we nu trotse eigenaar van 18 Range Rover Classics project auto’s. Deze staan nu op het terrein in niet gerestaureerde staat voor u om te bewonderen.

Begin 2018 zullen wij beginnen met het eerste RR Classic project. Dit wordt allemaal gedocumenteerd voor de toekomstige eigenaar, zodat hij alles kan zien wat we hebben gedaan. Tevens krijgen de RR Classics een speciaal certificaat en herkenningsplaatje in de auto met daarop het nummer en de periode van restauratie en het kenmerkt dat hij door Leeuwenkamp Specials is gerestaureerd, wat staat voor uitmuntende kwaliteit en gedrevenheid. Aangezien wij ernaar streven alles in originele staat terug te brengen en onderdelen lastig te vinden zijn, is nog niet bekend hoeveel tijd dit proces in beslag zal nemen, maar met Leeuwenkamp4x4‘s 20 jaar+ ervaring en het gespecialiseerde team gaat dit zeker lukken! Wij houden u op de hoogte via de site en Facebook.

Wij als landrover specialist vinden dat we een klein stukje moeten meehelpen om de "erfenis "van het merk Landrover te behouden.
RangeRoverClassic

Daarnaast is het leuk om te vermelden dat we een aantal van deze classic Range Rovers om gaan bouwen
naar volledig elektrisch aangedreven auto's.

-Team Leeuwenkamp4x4