Contact & Over ons

Klik hier voor onze privacy statement


Wie zijn wij?
Een stukje historie: Oktober 1996; René Leeuwenkamp start zijn Autobedrijf samen met zijn partner Francien Bredewout. In de eerste jaren worden er vooral personenauto’s met een enkele 4x4 verkocht.
De passie van beiden is al snel de stoere 4x4 en de Land Rover in het bijzonder! Daarom wordt besloten om het bedrijf om te bouwen naar 4x4 bedrijf met een Land Rover specialisatie. Een keuze waar ze tot op vandaag de dag geen spijt van hebben! Land Rover is emotie, passie, genieten van het pure gevoel; het past helemaal bij Leeuwenkamp 4x4!!

En nu...Leeuwenkamp 4x4: als Landrover in je hart zit...
Wij willen u graag een mooie mix kwaliteit Land en Range Rovers aanbieden. Zoekt u een bedrijf wat kwaliteit levert in zowel de verkoop van Land Rovers en in het onderhouden daarvan; Uw Land Rover is bij ons in goede handen. De allernieuwste modellen treft u bij ons maar zeker ook de fraaie klassieke modellen waar Landrover groot mee is geworden. We leveren onderdelen; ook gebruikt en natuurlijk monteren we deze ook graag voor u. We werken ook met een webshop. Daarnaast monteren we graag allerlei accessoires, om met uw eigen Land Rover avontuurlijke of verre reizen te gaan maken. Alles is mogelijk, lier, roofrack, daktenten, expeditie opbouw!!!

Onze openingstijden
Ma. t/m vr.: 08.30 - 17.30 uur
Za.: 09.00 - 16.00 uurNatuurlijk bent u ook op andere tijden bij ons van harte welkom, belt u dan even voor een afspraak.

Contact
Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?
Klik hier!

Vragen of opmerkingen? Mail of bel ons graag!
Leeuwenkamp4x4
Netwerk 75
1446 WS Purmerend
info@leeuwenkamp4x4.nl
0299-414130
Bekijk in kaart!

Of gebruik het formulier hieronder: